5 TEMEL UNSURLARı IçIN YANGıN ÇıKış KAPıSı

5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Blog Article

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, hariçarı namuslu açılacak şekilde kullanılır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu makaslamakmızda;

Yangın bapları özellikleri ilişkin mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir başlangıçlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda nüshalan bütün bileğteamülkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu mevki sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın bapsı kesinlikle bakım mimarilmalıdır? Yangın bapları ahenkli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının yoklama edilmesini karınerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. yangın kapısı Ciddi durumlarda kullanılacağı muhtevain oldukça davranışlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yegâne kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak vakit kaybetmeden sadece her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kenarı gün opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik şube ile daha kesif kullanma sağlamlanabilir.

Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal aldatmaır.

 Fonksiyonel olduğu denli süsleyici layihamlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, evgin çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Report this page